valborgs

Hej, nu är det fest och det här kommer bli super. Just nu är vi hos emma men strax bär det av till s8, är det nu vi ska säga fullt ös medvetslös? nja eller det är ju bara valborgs en gång om året så vad fan, vi gör all in!!!!


/maee

Tonight you're here with me.



Kan inte med ord beskriva hur otroligt bra Dear John är. Den berörde mig och jag har fortfarande ont i hjärtat! Fällde till och med ett par tårar, något som a l d r i g brukar hända i vanliga fall. Ja, jag vet inte vad mer jag ska säga förutom: SE DEN!

Godnatt!
/Eve

!!

Haha en riktigt lustig sak hände idag. Jag svarade i telefonen och en kille frågade efter mamma. Förmodligen en telefonförsäljare eller något liknande! Hur som helst så sa jag att hon tyvärr inte var hemma och förväntade mig att han skulle säga "Då hör jag av mig någon annan gång" och sedan lägga på. Istället så fick jag mig en mycket rolig och trevlig pratstund på 5 minuter med den här killen! Riktigt kul, fast jättekonstigt egentligen när jag tänker efter! Han förgyllde i alla fall min dag. Tack Frank!
/Evelina


Han blir jätteglad.

Tog mig en liten sovmorgon, men nu sitter jag iaf på fotolektionen och redigerar lite bilder. Dock är det inte bilder som jag ska ha till uppgiften utan bara andra bilder för skoj skull.
Tur att han inte läser bloggen!

Imorn åker jag och Salah till Stockholmia för att fira valborgs! Vi ska även hinna medlite shopping och att träffa alla hans syskon!
Blir skönt att komma bort ett tag! Ni får ha det så bra här hemma, vad händer för alla åp valborgs förresten ?:)

Men innan dess så ska íaf jag hinna jobba också, fattar inte varför jag är så sliten, men måste orka med 5 timmars jobb... Det borde jag väl överleva?

/Ana


Sko-kris

Idag var jag ute och gick en promenad med Marre. Hur som helst så insåg jag att jag hade lämnat mina gympaskor på skolan förra veckan och började leta efter ett par andra som jag kunde ha istället. Hittade bara skor i storlekarna 36-37 och 42-43 men efter lite rotande så hittade jag ett par skor som jag fått av pappa för något år sedan. Oanvända, kritvita, otroligt fula och dessutom; ergoshaped! (Klart dom ska skylta med att det är ergoshape också! Inte för att det är något fel med det men ja, man behöver väl inte skriva det PÅ skon?)



Efter lite velande så insåg jag att jag inte tänkte förnedra mig själv och använda dom så istället tog jag mina Converse. BIG mistake! Har nu två skavsår och jag ångrar att jag inte drog på mig dom fula gympaskorna istället..
/Evovelolinona (Det står Evelina för er stackare som aldrig lärde er rövarspråket!)


Tillfällig design

Blev lite less på att fixa med designen såå nu får våran kära blogg se ut som den gör ett tag! ;)


kom och köp

http://www.tradera.com/Nelly-Shoes-Marble-Svart-Stl37-auktion_340307_111500932

sommmmmarrrr

Kanske dags att ta tag i bloggen igen?, sist vi skrev var det säkert 25 minus ute och snö överrallt, nu börjar man se lite gräs, man kan cykla på bar asfalt och använda skinnjacka utan att ens frysa (okej om man har tur så fryser man inte..) men snart så är det sommar och vi har tusen saker att se framemot!

Läste just igenom vår gamla blogg(knallastarballast.blogg.se) och inser hur sjukt bra sommaren09 var! haha dock kan man ju undra om vi gjorde något annat än att festa då majoriteten av inläggen var fylleinlägg eller dagen efter inlägg med blandad ångest efter spårade efterfester, men jag klagar inte, sommaren var underbar och allt jag vill är att kunna uppleva det igen. Denna sommar ska bli minst lika bra och om vi ser på förrutsättingarna så ser det rätt bra ut just nu :)




/marijooo



RSS 2.0