Hålet !

Sitter nu på skolan, vet inte var Rosanna har tagit vägen, men Eve och Mari har iaf slutat för dagen. Så sitter nu alldeles ensam här i bunkern som datasalen så fint kallas !=)

här kommer lite av mina och maris bilder från fotoA imorse ( dock oredigerade)



Lika glad som ett lekande barn....

                                                                                                                                                      /Anna


Maaaat

Strax ska jag, Anna och Eme bege oss till Matfesten och kalasa på all mat där. Senare ikväll blir det mys med film och godis hos Arvin!

Hoppas ni har det superbra i Turkiet Amanda, Linda och Madde! :D


mmh

Igår var det station för fulla muggar!
Kul att träffa arvin som vi inte träffat sen juli!
Saknade Anna!
Dansade mig till träningsverk
osv..
Slutade i alla fall kvällen med att jag somnade utanför sjukhusets huvudentre. coolt!


STATION 8!

IKVÄLL ÄR DET FEEEEEST! :D

så skulle det kunna låta just nu ... men så är inte fallet! alla verkar ska ut ikväll och inte hade jag tackat nej ,om jag inte hade match imorn !:) Menmen, det kan vara bra att avstå ibland hehe =)

Ikväll blire iaf att gå på bio med elin och rosanna = dom andra som inte ska ut!

Men emilia eve och mari ! ni får ha det så sjukt ball och raske lite rumpe för mig också!

 

/Anna

KRETA BABY!

Jag längtar tillbaka till Kreta så mycket att jag har ont i magen! Jag försöker formulera mig och beskriva hur fantastiskt det är där men det går inte. Man måste uppleva det för att förstå!



Skakis!

Tjoo =)
Har tränat idag, cred till mig , har inte varit på någon träning på drygt 2 veckor , det är illa , tränarna tittar knappt på mig .. Så nu är det bara att lägga in charmen och träna sista veckorna så dom blir lite positiva till min existens ! =)

hur som helst, nu ligger jag här och gör ingenting , påbörjade städning av mitt rum men avbröts av ett samtal. Det var ingen mindre än Philip som ringde och tiggde lite skjuts, jag skullle då få ta hand om hans bil ikväll om jag skjutsade, visst tänkte jag (han har ju nyköpt bil, hade dock inte sett den då) jag hade lix ingenting att göra tyckte jag .. 10 min efter svängde han in på infarten, en vit gammal söt bil (ingen aning om märket, så insatt ärr ja inte) hur som helst så föreställde jag mig själv i den och det såg ju lite gulligt ut tyckte jag! Han skjutsade dit sig själv så skulle jag ta bilen hem och det är något jag ångrar , haha , den var totalt omöjlig, när jag skulle lägga in ettan la jag istället in backen, så i en korsning började jag backa och sen var det ett rent helvette att lägga in tvåan ! Men jag är iaf hemma och jag tror att med lite träning så kanske den inte är omöjlig, den går ju fint när Philip kör den så jag har kommit fram till att det är jag själv det är fel på ;P
Sedan blev det inte bättre när jag svände upp vid OK i ursviken, då hade farbror blå stoppat några moppekillar precis i korsningen, av någon anledning får jag alltid panik när jag ser polisbilen, hjärtklappning, allt i huvudet tömms så jag vet inte vad jag gör,, löjligt kan man ju tycka men så är det! Så då höll jag såklart på att glömma bort högerregeln i nästa korsning så jag höll på köra rakt in i en annan bil ,, bra Anna ! =S

blev ett långt inlägg, tappert om ni orkade läsa det , för det var inget av värde märkte jag nu ....

för att göra inlägget lite mer spännande slänger jag in denna:



nu tillbaks till städningen!

/Anna

Glass, bär och chokladsås!

Nu sitter jag här och väntar på Eme och Anna. Vi ska se film och så ska jag bjuda på vaniljglass, chokladsås och björnbär! Låter väl inte helt fel? Känns som att det blir lite för mycket sötsaker för mig idag då jag redan tryckt i mig en jordgubbs och rabarberpaj tidigare under dagen då jag fikade med Mari men what to do? Den förbrännde jag förhoppningsvis då jag sprang och jagade pållen genom hela sommarhagen ikväll! Han var ovanligt omedgörlig och ville absolut inte in. Efter 10 minuter så lyckades jag med lite list tillslut fånga in monstret.
Aja nu ska jag göra choklad/kolasås. Hoppas ni har en lika trevlig kväll som jag kommer ha!


Tisdag :)

Dagen har faktiskt varit helt ok :) än så länge fungerar skolan super! Jag och Marre äger i mattec (änsålänge)
Året kommer att bli kanon, kommer nog inte bli svårt med tanke på hur året sett ut hittills och så länge dom man umgås med är lika glada och taggade på året hehe =)

Snart bär det av till Kallis för att hämta upp Emilia för att sen åka vidare till Eve !:) det blir vi 3 ikväll som ska mysa i soffan framför en film och det ryktas även om att glass och chokladsås ska finnas på plats ! Mums :D

Station på fredag ?:)


/Anna

glömde

Glömde att gratta min käre vän Arvin igår som numera är 18 och äntligen slipper falskleget!
GRATTIS ARVIN!!!


hej!

Har för första gången i mitt liv längtat att börja i skolan, längtat efter alla tjejerna som jag inte hade träffat på superlänge! Längtat till att sitta i sofforna i korridoren och snacka skit om allt och alla, längtat efter Doris.
 Det kan iof ha mycket att göra med att jag låg hemma i feber och bara hängde med Hille och Leia hur länge som helst.

Nu idag har jag haft min första skoldag, min sista första skoldag.
Skönt var det att träffa alla igen lika skönt att snacka massa skit.
Hoppas det här året blir lika bra som vi hoppats på, eller det kommer att bli så.
Men sen måste vi faktiskt ta tag i det där träningskortet innan jag ruttnar bort.

Sen måste jag ju säga grattis och puss till lillavännen Majsan som tog körkortet idag! GRATTIS


Cause I got a feeling!

Har ni någonsin känt er lyckliga, sådär så man är helt varm i kroppen, men utan någon speciell anledning eller orsak? Då vet ni förmodligen hur jag känner mig nu! Hela veckan sedan vi kom hem från Kreta har jag gått omkring med ett litet leende på läpparna. Kanske är det för att jag för första gången i mitt liv ser fram emot hösten eller att jag har helt underbara vänner? Att jag har samlat på mig helt underbara minnen under den här sommaren som jag kan tänka tillbaka på men samtidigt se framåt. Kanske är det för att jag verkligen insett att jag kan göra vad jag vill så länge jag tror på mig själv och det jag gör. Att ingenting egentligen är omöjligt.


Självklart kommer det ett Kreta-inlägg senare så ni får se bilder och få höra alla smaskiga historier, eller kanske inte alla!

/Eve

körkort

då är det min tur att skriva mitt första inlägg här på bloggen, anna har börjat bra med ett första inlägg. Nu måste vi hålla uppdateringen tjejer sen blir det här super:)

måste faktiskt gratulera mig själv till körkortet idag, känns jävligt bra om jag får säga det själv. Ska ärligt talat bränna upp böckerna nu och bara njuta av att kunna köra bil helt lagligt, har aldrig mått bättre wieeeeeee:D

Ny blogg, nya möjligheter

Hej Hallå =)
 
Verkar som om jag fått äran att skriva första inlägget på vår nya blogg efter att Eve har knepat och knopat lite med designen! Som den är nu får den vara för ett tag!
Vi ska dock fixa en snyggare header snarast möjligt, men då vet man ju aldrig hur snabba vi är på att ta tag i det , men så fort som möjligt iaf =)

Första inlägget blir nog inget märkvärdigt , skulle kanske låtit någon annan ta hand om det men nu är ribban lagd och  som ni ser inte alls svår att toppa, vilket kanske gör de andra mer sugna att skriva ;)

Sitter iaf ute och söker en ny väska på internet ,är sugen på en portfölj-liknande-väska, så om någon har något bra tips på hemsidor så får ni gärna skriva i kommentarerna!=)

För att göra avslutet lätt för mig så slänger jag in en mysig bild från Kreta =)


Keep in touch =)

RSS 2.0