uppdate

Om ni undrar vad vi på maee.blogg.se gör just nu så... väntar vi på sommaren.

nytänning i livet!

Håller med Evelina om uppdateringen! attans!

Har dock inte varit hemma på hela helgen utan kom först hem för några timmar sedan. Har hunnit göra bort sista religionen. Endast när man är hemma gör man det som måste göras! Har iaf haft en underbar helg och hoppas ni andra har haft en lika bra!:)

Jag har en tävling och skulle behöva lite hjälp... Jag ska välja tre grenar. Man mot kvinna. En mot en. grenarna kan vara allt från att vem som sminkar sig bäst till bowling, får dock inte vara allt för orättvist när han är man, måste ju vara lite snäll trots allt! Meen ! skulle vara mycket tacksam för förslag på grenar!! :D

Jag går  in för seger, om så är det sista jag gör!!

/Ana


Jag känner att vi har försummat vår kära blogg på sistonde. Det ska det bli ändring på nu!

Känslan som jag hade i höst har på många sätt hållt i sig hela vintern även fast den inte varit lika stark. Nu känns det som den börjar komma tillbaka. Även fast snön ligger i stora drivor, som förmodligen kommer ligga kvar till studenten, så känns det mesta toppen!

Idag har jag inte gjort någonting av värde egentligen. Tog en liten sovmorgon, pluggade ett tag och sen råkade det bli en alldeles för lång powernap som började 13.30 och räckte fram till 18.00. Så går det om man trycker på "stäng av larm" istället för "snooze"... Men jag ska inte klaga. Det var skönt, skönt, skönt!
/Eve


äntligen!

Efter många timmars jobb med det där satans projektarbetet så håller jag nu till sist rapporten i min hand, det kan förtillfälligt inte kännas bättre, fyfan så skönt!


/m

kom och köp

Jag säljer dessa godingar från Nelly. Aldrig använda. Strl 37 (dock stora i storleken).
400 riksdaler och dom är dina!


Om du är intressead, släng in en kommentar eller skicka ett sms
/Ana

bussbiljett

Jag betalade med kort igår på bussen hem. Men det har inte dragits från kontot! vad beror det på ? är busschaffisen snäll eller dras det senare under månaden ?

Fix

Måste bara få säga att jag nyss har lagat mina favoritstövlar helt själv!!!! Fyfan vad bra jag är! Dragkedjan har varit trasig i lite mer än ett år så jag har inte kunnat använda dom och så har jag varit för lat för att gå till skomakaren, eller jag har skjutit upp det... Hur som helst så kände jag att jag bara var tvungen att ha dom då jag åker till Sigtuna så då satte jag mig mer och fixade dom så nu går dom att använda igen. Det krävdes lite blod, svett och tårar samt smärta i händerna men efter lite fix och trix är dom hela igen! Haha var bara tvungen att få säga det!
/Eve


helghelghelghelg

I helgen har jag fått lov, jag har spelat spel och vunnit några gånger! Jag har varit i stallet varenda dag och njutit av vädret, har pluggat lite, fått panik då Maris bil dog på E4:an på väg till Byske (tror dock Marre fick mer panik än vad jag fick!), hängt med tjejerna en kort stund hos Amanda, sovit, sett en bra film och städat mitt rum.

Imorgon ska jag äta lunch med farmor och farfar, köpa en present till världens sötaste Amelie och packa väskorna för på tisdag går flyget till Sthlm och Sigtuna :)

Sune, Svea och jag checkar ut nu. Godnatt puss!
/Eve



Annas lördag

Blir en helt perfekt dag !
1.Lunch på stan
2.Korvstroganoff till middag
3.Slumberparty hos Amanda
4.Bästa sällskapet
5.Med andra ord - kan typ inte bli bättre !:)


hope

Jag önskar jag hade något som man kände "fa-an vad kul det är , skulle kunna göra det här dagarna i enda, hela livet ut" Typ som Thea och AnnaW verkar känna om dans. De skulle kunna dansa dagarna i enda.
Typ Thea&Anna+Dans=Sant for ever and ever and ever...
Något sånt skulle jag vilja hitta.
Undra om det bara är idag jag inte kan komma på något sånt eller om jag inte har något sånt speciellt!
Jag menar inte att jag inte är missnöjd med något, nej, jag trivs bra,! Det är bara det där lilla extra jag saknar.

Förut hade jag fotbollen, men den har nått sin gräns, blev nog urdragen det där lilla extra suget förra året. Nu spelar jag för att det känns tomt utan, jag spelar när jag känner för det inte för att det är det är något jag inte skulle kunna leva utan, ni fattar...

 

/Ana


känn ingen press mari

Imorn är vi lediga (Börjar bli en vana hehe...)
Så- Alla som är lediga imorn är bjudna till Mari på brunch!
För att göra det hela tydligare - Amerikansk brunch. Från vad man sett på tv är detta något i stil med vad vi förväntar oss !


what a feeeling

Med en glädjekick i kroppen säger jag god natt ! Nu lägger jag mig för att se teve och somna in i någon reklampaus!
Inatt hoppas jag på att bli utan någon mardröm (har blivit för många obehagliga på senaste) men om det blir det så har Sir Blackjack lovat mig att komma  till undsättning och rädda mig!

Imorn blir det skola sen Calles för att lyssna på Jennillas osv sköna stämma och att käka lite middag med mina älsklingsbrudar:)

Buonanotte /Ana


sluta anna

Alltså jag gråter sällan till teve, och då menar jag verkligen sällan !Men varenda jävla gång ska jag bli så rörd av spårlöst! Shit.

RSS 2.0